راهنمای خرید کابین آسانسور, نقد و بررسی کابین ها

مزایا و معایب آسانسورهای هیدرولیکی و کششی

تفاوت آسانسورهای کششی و هیدرولیکی

آسانسورها برای حمل و نقل افراد و مواد در ساختمان‌های بلند طبقاتی، به کار می‌روند. دو دسته از آسانسورها وجود دارند که شامل آسانسورهای هیدرولیکی و کششی هستند. هریک از این نوع آسانسورها مزایا و معایب خاص خود را دارند.

جهت آشنایی با نحوه کار آسانسور کلیک کنید.

 

آسانسور هیدرولیکی مناسب چه مکان هایی است؟

آسانسورهای هیدرولیکی، از یک سیلندر هیدرولیکی برای جابجایی بالا و پایین آسانسور استفاده می‌کنند. این نوع آسانسور برای ساختمان‌هایی با ارتفاع کم تر مثل ساختمان‌های تجاری و اداری پیشنهاد می‌شود. یکی از مزایای آسانسورهای هیدرولیکی، کمپرسورهای آنهاست که از سر و صدای بسیار کمی دارند و برای مجموعه‌های آپارتمان مهم هستند که سرویس های الکتریکی و صوتی در فضاهای سکونت را تحت تأثیر قرار ندهند.

پیشنهاد مطالعه: سریعترین برج های دنیا چه آسانسورهایی دارند؟

 

آسانسورهای کششی مناسب چه ساختمان هایی است؟

هریک از آسانسورهای کششی، دارای پله‌های فولادی و نمایشگر دیجیتال هستند که امکان هوشمندی و کنترل دقیق به کاربران را می‌دهند. همچنین، این نوع آسانسورها برای طبقات بالاتر، سرعت بیشتر و حجم بالاتری را پشتیبانی می‌کنند. مزیت دیگر آسانسورهای کششی این است که استفاده از قوانین جاذبه با فراهم کردن نیروی مثبت به سیستم‌های کششی آنها اجازه می‌دهد که با دستیابی به سرعت، طبقات بالاتری را شیب دهی دهند.

پیشنهاد مطالعه: نحوه روغن کاری آسانسور و موتور آسانسور

 

مزیت دیگری که به آسانسورهای کششی نسبت داده می‌شود، هزینه کمتر ساخت و صرفه جویی در فضای محدود ساختمان است. اما، در مقایسه با آسانسورهای هیدرولیکی، آسانسورهای کششی به کاربران خیلی بیشتر دچار نقص فنی و عیب‌های سیستمی، تغییر شیب، حجم بالا و مصرف انرژی بیشتر شده‌اند. در نتیجه، توسعه کسب و کار آسانسورهای کششی نیاز به یک دیدگاه جامع دارد و مورد بررسی و پایش بازشده است.

در نهایت، قبل از انتخاب آسانسور برای ساختمان، باید نیازهای خاص و نیازهای عمومی را مطالعه کرده و با مزایا و معایب آسانسورهای هیدرولیکی و کششی آشنا شوید. با درک مزایای و معایب هر نوع، در نهایت می‌توانید یک تصمیم برای خرید بهتر و هوشمندانه‌تر بگیرید.

 

کدام نوع از سنگ ها مناسب کف کابین آسانسور هستند؟

 

آسانسورها به دو دسته هیدرولیکی و کششی تقسیم می شوند. هر دو نوع آسانسور ها مزایا و معایب خود را دارند. در اینجا به مزایا و معایب آسانسورهای کششی نسبت به آسانسورهای هیدرولیکی توجه خواهیم کرد.

 

تفاوت آسانسور کششی و هیدرولیکی

 

اگر هم اکنون از کابین های آسانسور با جنس استیل استفاده می کنید، مقاله معرفی بهترین شوینده ها و پاک کننده های کابین آسانسور را به شما پیشنهاد می کنیم؛ همچنین اگر هنوز کابین استیل تهیه نکرده اید بهتر است ابتدا با انواع ورقه های استیل و تفاوت آنها آشنا شوید.

 

تفاوت آسانسورهای کششی و هیدرولیکی

به عنوان یکی از مزایای آسانسورهای کششی، می توان به کارایی بالای آنها اشاره کرد. برای واحدهای بسیار بلند یا ساختمانهای بزرگ، آسانسورهای کششی عملکرد بهتری را ارائه می دهند و نسبت به آسانسورهای هیدرولیکی، سرعت بیشتری دارند. همچنین، آسانسورهای کششی انعطاف پذیرتر هستند و قابل تنظیم به نیازهای ساختمان هستند.

در مقابل، یکی از معایب آسانسورهای کششی این است که برای نصب و سرویس، نیاز به فضای بالا و برای شناسایی احتمالی اشکال، نیاز به دسترسی به قسمتهای پنهان تر دارند که ممکن است به سختی قابل دسترسی باشند. عدم دسترسی به قسمتهای پائین تر هم ممکن است با چالش همراه باشد.

بیشتر بخوانید: آسانسور مغناطیسی چه تفاوتی با آسانسور جکی هیدرولیکی و کششی دارد؟

از دیگر مزایای آسانسورهای کششی نسبت به آسانسورهای هیدرولیکی، هزینه کمتر برای نصب و اجرا آنها می باشد. به دلیل طراحی شان برای ساختمان های بلند، به طور کلی در مقایسه با آسانسورهای هیدرولیکی کوچکتر هستند. همچنین، در مواقع قطعی برق، آسانسورهای کششی قابل استفاده هستند و در محیطهایی که به اشتباه از آنها برای افراد با کمربند ایمنی استفاده می شود، به طور قابل توجهی ایمن هستند.

یکی از معایب آسانسورهای کششی این است که نیاز به جریان برق خارجی و دیگر سیستم های کنترلی و حفاظتی برای ایمنی و عملکرد بهتری نیاز دارند، همچنین، سیستم های کششی نسبت به هیدرولیکی هزینه بالا برای تعمیر و نگهداری دارند.

در نهایت، شما هستید که باید تصمیم بگیرید به چه نوع آسانسوری نیاز دارید، بستگی به فضای موجود در ساختمان، هدف مدیریت ساختمان و نیاز مسافران دارد. نوع آسانسور و پیچیدگی و محدودیت های نصب و سرویس این آسانسورها باید به گونه ای انتخاب شوند که بهترین سرویس در دسترس باشد.

 

یک فکر در مورد “مزایا و معایب آسانسورهای هیدرولیکی و کششی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *